ROC DE LA LLUNA


Les pluges dels últims dies, ens han privat, aquest cap de setmana, fer ús dels crash pads; excusa perfecte per tornar a retrobar-nos amb la corda. Així doncs, ens vam decidir per l'escola Roc de la lluna situada al Berguedà, concretament, entre la Pobla de l'illet i Guardiola de berguedà. Una escola que de moment , consta de tres sectors: Joc de pilota, que té un total de dinou vies d'entre V i 7b+, La moreneta, que consta de tres vies, on la primera d'elles és una via de tres llargs (primer 4, segon 6b, i l'últim 6b) l'altre un 6c, i l'última un 7b+, i el sector Flor de neu, amb setze vies que van de 6a+ a 8a. Aquest últim va ser el sector que vam visitar.






Algunes de les seves vies estaven molles per les pluges , així que no vam poder escalar totes les vies que volíem, però tot i així vam fer-ne tres de bastant guapes: Regal de reis, Kamikase, i Moc de Pop. A més, en Guillem, va aprofitar per familiaritzar-se amb l'escaladada esportiva, penjant-se de la corda i jugant amb l'arnés.



I aquest ha sigut el nostre retorn a la corda, en aquest magnífic bosc del Berguedà on l'adrenalina i l'àcid làctic van fer acte de presència a parts iguals.

7 comentaris:

  1. Un dels llocs de Catalunya que més m'agraden...
    He passat molts anys per aquells indrets.. aquells boscos... i encara avui tenim la sort de que no acostuma a ser massa visitat per els escaladors...

    Una disfrutada de día..segur... ;-)))

    ResponElimina
  2. Ehhhhhhhhhhhhh, ja era hora de pasar-se al canto fosc de la força.

    ResponElimina
  3. oleee....molt bé!!.....el retorn a la corda està molt bé!!

    ResponElimina
  4. Merci companys, aveure si un dia la liem tots plegats!!!

    ResponElimina
  5. ostreeeeess!!!!!! estic flipant!!! ehh ara si que hi anem junts ehhh???? jejjejejjejejej. un petonas familia!!

    ResponElimina
  6. eiii!! enhorabona!!!! ara que ja us esteu familiaritzant amb el tema..... podriem fer alguna sortideta, no?!?!?! que bé!!!
    jo no hi he estat mai al Roc de la Lluna, pero tothom me n'ha parlat molt bé!!! a la proxima m'hi apunto!!!!
    petons als tres!!!

    ResponElimina
  7. hola guapes! va ser un dia rodó! noves sensacions, un lloc preciós, un Guillem emocionat amb això de la corda...realment ens ho vam passar molt bé!
    La pròxima vegada que hi anem us diem algo!

    ResponElimina

DIGA'M