BALEINE & MORE

Dissabte, com ve sent habitual (sempre que podem) cap a Targa que anem. Hi havia varis objectius en ment; per part meva , la Baleine 7a, i provar Katalan psycho 7c, i per part de la Leti, una línia que en l'última visita a Targa ja va estar provant i que és la fusió de dues línies (entrada per la Baleine i sortida per Le bal du plancton 6b+). I l'objectiu comú, com sempre, era escalar i passar-ho bé. Això de passar-ho bé segur que ningú va guanyar en Guillem, que no va parar en tot el dia, a munt i a vall!




Tornant al tema de l'escalada; tres pegues i la Baleine encadenada!La leti, com diria en Carles, es va posar el mono de feina i en dos pegues encadena, amb soltura i serenitat, la seva trave! Seguint la ruta marcada, al sector Dolmens repeteixo la línia número 41, el 7a que ja tenia encadenat, i en dos pegues, Traité de démonologie 7b.



Pel que fa a Katalan psycho, desprès de caure tres vegades a l'últim pas, queda pendent. La Leti, seguint en la seva línea, encadena al segon pegue Le baron du milieu, un 6a de mantle. Per finalitzar, fem una paradeta al Dieux païens, on la Leti encadena al flash la linea número 53 (6a) i jo encadeno Gang bang 6b; línia que deixa pendent la Leti.



Com que les pells i les energies estaven, ja sota mínims, marxem cap a casa, amb ganes de tornar-hi ben aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGA'M