"AÑO NUEVO, AVENTURAS NUEVAS..."

Sempre em fa il.lusió començar un nou any. Mai em faig cap propòsit, perquè això em generaria frustració en el cas de no poder cumplir tot allò que m'he proposat fer, però aquest any és diferent. I és diferent perquè tan sols em proposo seguir així. Simplement seguir disfrutant de la vida de la manera que a mi m'agrada. I aquesta és la meva idea de felicitat.
Aquest any hem escalat com mai, hem conegut noves escoles, hem encadenat antics projectes, n'hem acumulat de nous, hem vist com el "petit" de la casa gaudeix dels dies sencers a la muntanya, i hem comprat una "furgo" per anar més enllà...per buscar noves "aventures" a nous llocs, simplement pel plaer que això ens dóna, pel regust a felicitat que ens deixa un cop arribem a casa i tornem al món real. Recordo la setmana santa passada a Cavallers, i aquella nevada tot just arribar al càmping de Taüll, o el cap de setmana plujós a Orlú, o les fantàstiques jornades a Malniu solta l'ombra del Puigpedrós i acompanyats pels crits de les marmotes...

Setmana santa a Cavallers

Orlú i Malniu

Demà, dia 1 de gener de 2011, tornem a Targa. No sabem si farà molt fred, si podrem escalar, o si tan sols podrem fer el "turista" pel llac de Puigcerdà, però aquí, ha sigut on hem passat les millors jornades de bloc d'aquest 2010, i ens fa gràcia començar l'any d'aquesta manera...
Us desitjo a tots, un nou any genial; plè de muntanya, aventures, encadenaments i felicitat.
Sincerament, Leticia.

5 comentaris:

  1. espero que el 2011 sigui un graaaan any i que ens veiem les cares!!

    un petó família clecas al complet!!

    ResponElimina
  2. MOlta Sorta amb el temps ( diuen que millora i avui hi havia sol)...feliç 2011 i molta i molta escalada.

    Sigueu feliços!!!

    TRanki, Lila i NAwet

    ResponElimina
  3. Txetxu ull amb el cava i a veure quan ens veiem!
    TRanki, molta sort aquest 2011 i que els reis és portin molt be amb el NAwet!
    Salut!
    Oscar.

    ResponElimina
  4. Familia que començeu i acabeu molt rebe el any i dema molta sort per Targasonne, nosaltres dema repos que qfa cuatr dies que solament escalo i tinc els colzes rebentats, i la setmana vinent mes.

    Feliç Anys als tres.

    ResponElimina
  5. Igualment maquina, ja veiem que no pareu pim pam bloques vienen bloques van!!!Si senyor.Records a la Laia, i al cascarrabies!Fins l'any que be!

    ResponElimina

DIGA'M