TOT ÉS QÜESTIÓ DE MOTIVACIÓ...


Càmara en mà i crash-pad a l'esquena, abandono el cotxe fora del fang, i m'endinso al bosc. Tinc un destí concret; una bauma que vam trobar per casualitat dins el bosc no fa gaires setmanes. Vull fer-li fotos, i comprovar les seves possibilitats (la qualitat de la roca, la sortida, etc.).
diferents perspectives de la bauma
Desprès, vull tornar a aquella paret equipada i escalar una mica; és dissabte, i el meu cos no entén que, per qüestions laborals, avui no és jornada bloquera! L'última vegada que hi vam anar, vaig visualitzar una trave una mica "durilla", la netejaré i la provaré un altre cop (tan sols em falta solucionar els dos últims passos).
oummm....
I desprès d'escalar una miqueta, vull seguir indagant pel bosc. Fa bona temperatura, el silenci és realment motivador, i el Buster sembla que voler fer-me companyia durant tota la tarda (sor-prenentment, no es separa ni un segon de mi.)
Estudio la bauma, em trec el "mono" a la trave Merlí, i segueixo passejant. Trobo algunes "parets" prometedores, i d'altres que no auguren bones escaladas, però la motivació creix a mesura que vaig pensant en nous blocs per escalar, noves línies a les que batejar, jornades senceres dins aquell bosc de silenci...Tot és un caos de berdisses, molsa i fang; caldrà netejar molt per poder escalar, però la feina no m'espanta; al menys aquesta!
Quan tot s'ha tenyit de capvespre, tiro cap el cotxe guiada pel picarol del Buster, l'únic so que trenca el silenci del bosc...

6 comentaris:

  1. tota una poesia de post! motivació i més motivació!! fins molt aviat família!!! besoooos

    ResponElimina
  2. merci guapetona! la motivació no s'ha de perdre mai! MUA!

    ResponElimina
  3. que mono el baster... no et va abandonar??? jijijij m'encanta! un petonico enorme guapa!!!!

    ResponElimina
  4. un petó com un meló, bonica!

    ResponElimina
  5. Què guapa estàs a la foto lady!!
    Georgi

    ResponElimina
  6. tú que em veus amb bons ulls! je je! buenu nena, el dia 29 tenim una cita, eh? esmorzar glamurós i shopping dels bons!!! ja frisu! MUA!

    ResponElimina

DIGA'M