EL PRIMER "TARGA" DE L'ANY

Sona el despertador. Són les 7:20. Encara amb els canapés i les gambes sortint-me per les orelles, em llevo i començo a preparar les coses. Poc abans de les nou, sortim d'Olost. El destí; Targasonne. Quina bona manera de començar l'any!

Feliç desprès de recuperar el Baster d'una de les seves "fugides" habituals...

El cotxe marca tres graus. Fa boira i humitat. Creuem els dits. De mica en mica, i a mesura que arribem al nostre destí, els núvols es van trencant i, a través de la finestra del cotxe, començo a notar la recomfortant escalfor del sol.
Arribem a Targa. Tan sols silenci. De moment, tot Targasonne és per a nosaltres; quin luxe! Escalfem al sector Carrière, on ens sobta trobar línies tan boniques, com per exemple, una estètica fisura de tres metres, que, personalment, em va encantar.


Intentant entrar en calor...

Desprès de voltar una mica (a vegades es fa difícil orientar-se pel caos de bloc tot i tenir la "guia") ens aturem al sector Taz, plagat de blocs de considerable alçada, amb línies ben diverses.


Òscar a la travesia Fuir les goules


Òscar encadenant Devoreur de lumière

Quan tornem al cotxe, el sol és ja, història; un cercle llunyà i rosat que s'enfonsa a l'horitzó. Comença a baixar la temperatura. Però encara queda una cosa pendent: un passeig pel llac de Puigcerdà! "Lo prometido es deuda".
I aquí, entre ànacs i cignes que dormen sobre el glaç envoltats per una multitut que els hi tira llesques de pa, prenem un café ben calentó al Cau, on brindem perquè aquest any que se'ns presenta, sigui meravellós. En tots els sentits.

8 comentaris:

  1. Bon 2011 doncs!!!

    ResponElimina
  2. Igualment, bow! i a veure si coincidim amb els pekes algun dia! i que juguin a dinosaures o a fer salts sobre els matalassos!

    ResponElimina
  3. Leti, segur que aquest 2011 serà maravellós!! no ho dubtis! Molta felicitat i salut per a tota la família!!

    ResponElimina
  4. A per cert sóc en Roger... ;p

    ResponElimina
  5. ei, guapo! quina il.lusió! i encara serà més meravellós si aconseguim tornar a coincidir per les roques, no? no és tan difícil! :-) un petó gegant als dos!

    ResponElimina
  6. pi piii piiiip!!! tu creus?!??!? ara sona el meu despertador!!!! he estat hivernant fins ara!!! i... PATAM! em trobo el "nou post" que ja fa dies que heu penjat!! (no tinc perdó...!)
    doncs al que anem: BON ANY FAMÍLIA!! que aquest 2011 estigu carregat d'experiències, vivències i moltl bons moments!!!!!!!!
    coincidim en breu, oi?????
    BONS REIS! petooons i més petooooooons!!! smuaix smuak smrrriiiish!

    ResponElimina
  7. hola laieta! en breu coincidim segur! molts petons!

    ResponElimina
  8. i de ben segur que ho serà... !!! :-))
    I espero que podem estar tots apropet per poder gaudir..!!!

    Salut i muntanyes.. familia..;-))

    ResponElimina

DIGA'M