ALBARRACÍN

Desprès de moltes setmanes sense tocar roca, ens agafem quatre dies de festa i marxem a Albarracín, destí que feia molt de temps que desitjàvem visitar.

Algunes imatges del sector Techo Don Pepo:La crònica podria ser llarguíssima; ja que podríem parlar de les "tapicas" del Roso, del silenci embriagador del Pinar de Rodeno, de l'excursioneta per veure les pintures rupestres, dels deliciosos plats combinats tot veient el Mallorca-Barça al Mesón El Gallo, i de les fanàtiques línies dels dos sectors que hem visitat (Techo Don Pepo i Parking). Però ens limitarem a dir que Albarracín ens ha encantat, que hi tornarem segur, i que esperem que sigui ben aviat.

Imatges del sector Parking:Tambè volem aprofitar aquest espai, per felicitar l'excel.lent treball de la ESA, i denunciar que encara hi ha gossos deslligats, brossa pels sectors i cotxes aparcats fora dels llocs habilitats. Tambè dir, però, que no tota la culpa és del col.lectiu escalador, sinò tambè, dels "turistas de a pie" que visiten la Sierra de Albarracín.


Molt aviat, el video d'alguns dels pegues i encadenaments d'aquest viatge fanàtic a Albarracín.

2 comentaris:

  1. Buenos pegues!!!

    Podéis encontrar topos gratis y noticias de bloque en
    http://norop.es

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Juan. Ya os hemos linkado! El sitio es una pasada!

    ResponElimina

DIGA'M