UN "SUBE Y BAJA" EN MOLT BONA COMPANYIA



Amb la motivació pels núvols desprès del viatge a Albarracín, decidim que dissabte, tornem a Targasonne. El temps no "pinta" gaire bé, però ens arrisquem. Quedem ben d'horeta amb els nostres "vells amics de roca", en Roger i la Carme, i enfilem cap a la Cerdanya. El paissatge transmet fred, les muntanyes, nevades, transformen el paissatge. Però sembla que les ganes de passar un bon dia, entre blocs i records, no les pot fer marxar el vent.
Desprès d'esmorzar a la Molina, arribem a Targa. Hi ha pocs cotxes, i és que la neu dels últims dies, sembla haver espantat a la multitud que normalment es congrega al voltant del caos de granit.



Escalfem amb una mica de solet, i seguim visitant blocs, alguns d'ells "tres estrelles". Jo i la Carme ens barallem (jo per tercera vegada) amb un 6b+ súper-explosiu del sector Deux Paiens, quedant-nos les dues, a un pas de la sortida, i en Roger i l'Òscar amb "Catalan Psycho" bloc que s'endur en Roger per la seva versió més complicada!





La llum comença a baixar, i el fred s'intensifica, i decidim "morir" al sector Taz, fent una bonica fisura...



I per no pedre el costum, baixem al llac de Puigcerdà a "atipar" als seus cignes, i ens perdem pels seus carrers, buscant un lloc calent per fer un cafè.




I ara, des de l'escalfor de casa, no puc deixar de somriure, al pensar que la primera vegada que vaig "tocar" el granit de targasonne, va ser precisament amb en Roger, ara fa molts anys, envoltats de neu i amb una tenda a l'esquena. Tan sols espero que sortides com aquesta, es tornin a repetir més sovint...

4 comentaris:

  1. Bein familia, siempre es bueno reencontrarse con los origenes, solo de pensar en TArgasonne se me ponen los pelos de punta, despues de haber tocado una de las mejores rocas en el mundo y pensar en piedra pinxuda y dolorosa me estrmezco.

    8 dias sin parar de escalar, ni una herida en los dedos, dolores musculares, para vender y regalar, teneis que hacer una visita a la Meca del gesto,esto es un escandalo.

    A cuidarse familia.

    ResponElimina
  2. Ja he vist que us a anat molt be!Potser algun dia quan el Guillem sigui més gran...Mentres tant ja saps alló que diuen "sarna con gusto no pica"Bona setmana bow!

    ResponElimina
  3. Molt bon dissabte, bons pegues i ganes de tornar-hi!
    Diumenge amb custipat i agulletes d'elefant!.. com un cromo! ;-)
    ens veiem aquesta setmana!
    per cert! la última foto la va fer el Guillem!no? jaja
    que vagi bé!

    ResponElimina
  4. és més bon fotògraf que jo! je je! ens veiem aquesta setmana bonica, que aquell 6b+ ens ha de sortir la propera vegada!

    ResponElimina

DIGA'M