AU REVOIR TARGASONNE?

Tornem a Targasonne. Amb moltes ganes, amb certa tranquil.litat, pensant que és el dia d'acomiadar-se degut, ja, a les altes temperatures que "torturen" l'escola francesa. Però el dia, tot i ser asolellat, en deixa gaudir al 100% del seu granit, gràcies a la fresca brisa que baixa dels pririneus.



L'Òscar està una mica tocat de l'espatlla, així que, sóc jo la que escull les línies. Ens perdem pel Taz, on escalfem a unes boniques regletes, i matitzem una durilla trave del costat.



Cap a les dues, ens traslladem a la placeta del Help Jesus revient per dinar una mica. L'Òscar se'l mira atentament, sé que li té mooooltes ganes. Veig que posa un matalàs sota la línia i agafa el magnesi. "Leti, vull provar una cosa, ok?" I sense adonar-me, ja el tinc sortint del bloc, gràcies a una regleta lateral que li va flashejar en Met. De conya! Un bon encadenament, sí senyor.


Satisfets, baixem fins el meu 6b+. El provo unes quantes vegades fins que me n'adono que, de moment, encara em queda massa lluny. Un projecte en majúscules per la temporada vivent!


Abandonem els blocs coneguts i tornem enrere, on descobrim noves línies i racons molt bonics i solitaris, ideals per fer-hi un vivac. Ostres, potser no s'acaba aquí la temporada...
I seguim escalant i acumulant projectes, fins que recordem que a 3/4 de nou comença la final de la Champions. Ho recollim tot i baixem cap el cotxe.


"Tornarem?" li pregunto a l'Òscar mirant enrere, "potser tornen a baixar les temperatures..." L'Òscar somriu i em contesta: "potser sí, i aquesta vegada amb els sacs de dormir..." I en silenci, abandonem Targasonne, desitjat que aquella nit, tot es tenyeixi de blaugrana...

7 comentaris:

  1. Quina cara de nen bo que té en Guillem,petonets als 3 Marta

    ResponElimina
  2. Igual que el seu pare Marta!Jeje

    ResponElimina
  3. wapo el nen.es igual al AVI

    ResponElimina
  4. Felicitats Oscar amb el "Help, Jesus revient".
    Que aixo no pari!!!
    Petons als tres

    ResponElimina
  5. Merci Met!Estem en contacte!

    ResponElimina
  6. No ser que tindra aquest granit i les seves linies que tant ens captiven. Només de pensar-hi ja em suen les mans.
    Salut i fins aviat!

    ResponElimina
  7. Doncs encara hi haurem de tornar-hi parelleta!!!IUJUUUU!!!

    ResponElimina

DIGA'M