TORNE-M'HI


Doncs hem tornat a Malniu , i de ben segur que no serà l'última vegada! És un fet, com també ho és que a l'hivern anyorarem l'estiu per seguir pujant, per un munt de motius dels quals no ens cansarem mai de destacar des d'aquest espai: les seves vistes i el seu paissatge, la quantitat i qualitat dels blocs... Quasi bé podríem fer un gag d'aquell famós espot publicitari (que tot i no venir al cas) començava dient "para los altos , para los bajos, para los gordos y los flacos, para los que les gustan las regletas y para los que sueñan con los romos..." Blocs per a tothom... però hi ha una cosa que encara ens agrada més que tot aixó, i és la cara dels usuaris de la via pecuaria ( o caminants amants de la natura i/o muntanya , o no???)



La cara de sorpresa, o de sospita, o simplement curiositat que, encara desperta el nostre inseparable equipatge (crash pads, bastons amb raspalls i totes les eines necessàries pel nostre peregrinatge a les pastures més altes). En fi, no cal que escrigui la crònica de la sessió perque crec que els amants d'aquest esport ja us en podeu fer cinc cèntims. Així doncs, fins el pròxim post de Malniu!






P.D: per a pastures més altes, s'entén zones fresques per a l'estiu, segons una apreciació del sr. Carles.

9 comentaris:

  1. Felicitats per aquesta nova sortida a Malniu, i per aquests boulders nous, que realment semblen estètics i durs. Bona feina Clecas!!
    P.D.: I la placa desplomada??? No la vau tocar????

    ResponElimina
  2. molt guai!!!
    m'ha agradat molt aquest post, sobretot l'espot publicitari!:P i és que és totalment cert, Malniu roba el cor i les pells a tothom!
    salut família,ens veiem en breu!!!!

    ResponElimina
  3. Met son els blocs que ha obert en Ramon! La placa l'hem deixat per tú pero al sector castle hi han unes quantes linies netes i encadenades.Bon viatge
    Laia tens raó, vosaltres ja hi heu estat i sabeu del que parlem! Records al Ferran.

    ResponElimina
  4. Té bona pinta Malniu, hi havia estat un munt de cops de petit amb els meus pares i ves per on ara hi ha blocs i abans mai els havia vist ;-)

    Potser mirava la muntanya amb altres ulls.

    Jo segueixo pasturant per on puc i per on la vida, la familia i la meteo em deixa.


    Cuideu-vos.

    ResponElimina
  5. Carles si un dia ets per aquí, i la vida la familia i la meteo ens ho permeten ens dius algu, i et fem un tour.Bona setmana

    ResponElimina
  6. OK Oscar, m'ho apunto.
    Jo començo les vacances el 15 d'agost i anem una setmana a Cabo de Gata, buscant poca gent i natura.
    Desprès anem a Castelldefels i ja seré per allà.

    Vull acostar-me a veure/provar d'escaalr a Savassona.

    Tindré en compte la teva oferta.
    Gràcies.

    ResponElimina
  7. Molt bona la sortideta, tinc ganes de tornar-hi, ara el que he trobat aquest cap de setmana es increible, no blocs, milers de blocs, res a envejar a Hoyamoros, i se de dos llocs mes clavadets a Malniu, mes salvatges i bastant aprop de Malniu, possem 15- 20 minuts mes de carretera bona, ja en parlem per el cap de setmana vinent.

    Salut familia.

    ResponElimina
  8. Si aixó va ser dissabte aquells nubarrons negres eran els que hores abans corrien per sobre del meu cap mentres alliberavem la via, casi ens plou, pero al final ens vam lliurar

    ResponElimina
  9. Ja veus si eren aquells nuvols! Nosaltres erem a dalt de tot i és va posar a tronar, i tot ven negre buf! Pero tambe ens vem escapar.Jo aquest cap de setmana curro, pero ja m'explicaras per on voltes,je,je

    ResponElimina

DIGA'M