SUBE Y BAJA...

Últim cap de setmana de juliol. El món fa olor a pluja, i les temperatures no són de canícula; la terra canvia, però nosaltres seguim buscant llocs on seguir fent bloc. Descartades totes les escoles de "casa", decidim tornar a Targasonne. Sí, sí, ens atrevim a pujar fins al "Chaos" a finals de juliol. Vaya locura, ¿no? Pues va a ser que no. No ens va fer nosa ni el jersei.




Targasonne està solitària. Ningú a cap sector, tot és silenci, i gairebé no queda magnesi enlloc; costa imaginar que feia uns mesos, la gent corria entre els blocs amagats dins els plomes i amb les motixilles plenes de projectes. Sento dir-ho, perque m'encanta l'estiu, però tinc tantes ganes que arribi la temporada d'hivern!


Sabem que no serà un dia d'encadenaments; més aviat, una jornada de passeig i "recol.lecció" de projectes, però alguna cosa cau...Sorprenentment, aconsegueixo encadenar un bloc que feia molts mesos que tenia pendent! Bé, potser no hem pujat en va i el juliol no és sinònim de "sequera targasonnera".
La jornada transcòrrer tranquil.la: descobrim nous blocs, descansem al costat del riu, i ens imaginem ja a Cavallers, que "está a la vuelta de la esquina".

5 comentaris:

  1. Ohhhh que guapo el Guillem !!!
    Marta.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. NO ÉS LA TEVA CÀMARA, PERÒ NO ESTÀ MALAMENT, NO? :-)

    ResponElimina
  5. Bona aquesta Clecas, i felicitats per l'encadene Leti!!!!!!!!!

    Estem en contacte

    ResponElimina

DIGA'M