À BIENTÔT MALNIU...


La neu ja vesteix camins i prats, i la temperatura cau en picat. Aviat, Malniu tornarà a ser un paradís solitari cubert de glaç, i les nostres "roques", testimonis silenciosos de tots els nostres somnis. Durant mesos, el temps s'aturarà, per renèixer desprès amb l'escalfor de la primavera. Serà llavors, quan tornarem a "invaïr" els seus inmensos prats, buscant els seus tresors més amagats...











*** El segon video, és del Ferran Guerrero.

5 comentaris:

  1. HE HAY LA SABIDURIA DE LA NATURALEZA ,UN RATITO PARA NOSOTROS Y UN RATITO PARA ELLA ES LO JUSTO.ASI SIEMPRE SE CONSERVARA EN ESTADO CASI PURO QUE ES LO QUE MOLA.ENHORABUENA POR LA FAENA QUE ESTAIS HACIENDO ALLI ARRIBA Y NADA A ESPERAR,ESO SI APRETANDO A JIERRO EN OTROS RINCONCITOS.UN CORDIAL SALUDO FAMILIA.

    ResponElimina
  2. Ei familia molt guapo el post, com diu el Antonio, un ratito para cada cosa.

    ResponElimina
  3. Antonio gracias, la verdad es que la naturaleza sabe recompensar con otros rinconcitos a los que se acercan a ella con respeto y humildad.Salut!
    Ferran:El bosc ens donara la pau i la guerra que necessitem.Bona setmana als 2.

    ResponElimina
  4. sou uns poetes! :)
    Malniu ens esperarà a la primavera... i hi tornarem.... hi tornarem tots més un de més! :)
    per sort, les roques hivernaran i no es mouran, i mentrestant, podrem gaudir d'altres paisatges "bloqueros" i d'infinites trobades tots nosaltres!!!
    MUA!

    ResponElimina
  5. i tant! hem de fer un "stage" d'uns quants dies a l'estiu!!!! serà genial!!!!! mil petons bonica!

    ResponElimina

DIGA'M