COMENCEM L'ANY ENCADENANT...



Desprès d'una molt bona nit de cap d'any, decidim començar el 2012, amb en Met a la Comarca. Allà, en trobem amb en Kueka i l'Alba, que ja fa una estoneta que escalen.
El meu objectiu del dia, era encadenar "La hierba del rey (sit)", una bonica línia que combina regletes i romus, que vaig començar a matitzar feia una setmaneta. I com que tinc uns amics increïbles, i amb molta, molta paciència, desprès de bastants pegues, vaig aconseguir encadenar-la. Satisfeta, i amb una sensació d'haver lluitat fins al final, abraço al Clecas i al Met i baixem fins al "Modus vivendi (sit)", on en Met, sense gaires intents, es queda, literalment, penjat del forat! Bow que la tens!!!!!


Encara hi ha llum, i ganes de provar nous blocs, així que baixem fins al Prat, on escalem unes línies molt boniques, i veiem com en Kueka s'en dur l'"Aerodinàmico".



El sol ja ha desaparegut de la Comarca i la temperatura comença a baixar...Ens acomiadem i marxem cap a casa, amb una sensació extraordinària dins el cos...





P.D: i des d'aquí, vull dir-li al gypsi, que passi uns mesos increïbles a Berlín, que aprofiti al màxim l'experiència, i que al tornar, vull veure com rebenta el "Modus vivendi (sit)". I gràcies pel video!

4 comentaris:

  1. FELICITAAAATS Leti i a tots/es en general!
    mentres vosaltres li feieu força...
    ... jo cuidanva la tita del petit chien...! el que s'ha de fer! ;) hhehehee!
    doncs res família, que desitjo que es repeteixin dies com aquests en els que poguem venir... i sobretot quan torni a posar-me els gats, que cada dia me'n moro més de ganes!!! tu ves encadenant que quan m'hi posi tindré més deures i motivació!
    SALUT i ptons! :)

    ResponElimina
  2. Felicitats familia, nosaltres de descans a tope, que avui tocava apretar, bona linea i ha per un altre projecte Leticia.

    El Met l'ha de fer ja el Modus Vivendi.

    ResponElimina
  3. Gràcies parella! ens veiem aviat, no??? mil petons!

    ResponElimina
  4. Bon post i magnifica tarda, la primera de l'any amb la vostra companyia.
    Felicitats per l'encadene!!!

    Us trobaré a faltar. Ja us ho vaig dir pero es que es veritat. Pero el temps nomes es temps, i passa volant i, sense adonarnos de res, jo ja tornaré a estar per aqui, amb tots vosaltres, amb tots nosaltres, i, per descomptat, rebentaré el Modus Vivendi!!!!!!!! jajajaj

    US ESTIMO!!!!
    MIL I UN PETONS

    ResponElimina

DIGA'M