EL PRIMER TARGA DE L'ANY


-3º. Olost està glaçat. Carreguem les coses al cotxe i tirem cap a Targasonne; desprès de tot un dia de reis muntant joguines de playmobil, necessitem respirar aire pur i gaudir de tot un dia de granit.
Fa fred però el sol comença a escalfar quan ens posem a escalfar el sector Carrière en companyia del Kueka, l'Alba, en Ramon i la Sara.


Tinc en ment un 6b+ que havia provat l'any passat. És molt físic, així que intento no gastar molta energia. Estic motivada i amb ganes de comprovar si els dies d'entreno a la Farinera, comencen a donar els seus fruits. Encadeno un 6b al segon pegue, i això em fa somriure; desprès d'encadenar la "hierba del rey" el primer dia de l'any, estic més motivada que mai.
Ens acomiadem del grup i seguim el nostre camí. Em poso els gats, visualitzo la línia i la provo. Em sento còmode i aconsegueixo arribar a la segona regleta amb facilitat, però el pròxim pas és "d'orangutans". Crec que encara em falten algunes sessions més de resina!


Dinem sota l'ombra de l'Aquarium envolé i seguim un caminet que ens porta al sector Balcons bavards, on acabo, literalment, les forces a una trave de 6b+ bastant fanàtica...
En definitiva, un dia tranquil en família en un lloc més que privilegiat.


5 comentaris:

  1. Bona feina familia, nosaltres continuem a la busqueda del nostre nou canvi de vida. Oscar els quimics ja están demanats, jejejejeje a la que arribin ens possem en feina, que ja ting ganes, mentrestant es pot probar en top rope i netejar tot.

    See you.

    P.D. Avui probare l'estufeta a veure que, i tambe portare el microones de casa, sempre ens podrem fer infusions calentes, yeahhhhh, enrecordat de mirar estufes grans.

    ResponElimina
  2. Ok machine!Ja tinc ganes de probar-la. A veure si teniu sort. Estem en contacte.

    ResponElimina
  3. Buah nene, que estava el gas gastat, de la bombona, jajajaj, imaginat la tarde que vaig passar, avui comprare una bombona petita a eure si de una vegada per totes funciona l'estufa.

    ResponElimina
  4. Bones familia!! Veig que el dia va anar be. Una abraçada desde la cerdanya!!!

    ResponElimina
  5. Ramon, vosaltres be per dolmens?A veure si ens veiem un altre dia maquines!

    ResponElimina

DIGA'M