EXPRIMINT AL MÀXIM ABANS DE L'ARRIBADA DE LES NEUS



 Aviat, si tot va com ha d'anar, arribaran les primeres neus a la Cerdanya, per tant, és moment d'exprimir al màxim les nostres jornades bloqueres per la vall, abans no arribi l'hivern. I així ho vam fer aquest dissabte, i molt ben acompanyats. Desprès de l'esmorzar de rigor a la Molina, i de l'aproximació al sector en qüestió, comencem a fer feina. La Sara i jo, escalfem a unes línies plaqueres sense "gens de peus", que la parella de la Cerdanya havien netejat aquest estiu, i el Ramon i l'Òscar es posen a netejar un bloc proper. El resultat: dues línies molt divertides i "durilles" que m'esperen somrients!!!!
 Desprès de dinar, i d'uns quants pegues més, agafem les motxilles i anem a inspeccionar els voltants. Ja no hi queda molta pedra, o almenys, propera, així que donem per acabada la jornada, no sense passar pel BREZO i celebrar-ho com Déu mana.


1 comentari:

  1. Aquesta oloreta d'estiu ja s'acaba i l'aroma que arriba és molt agradable. Ja se'm posa la pell de gallina esperant que arribi l'hivern i em refredi la punta del nas.

    ResponElimina

DIGA'M