PEL PONT: TARGASONNE!

targasonne


Ja fa tres anys, que vam llogar la gîte de Targasone per primer cop. Aquell pont d'octubre estavem tots: el Domènec, el Met i fins i tot en Txetxu. El Guillem tan sols tenia tres anys, i l'Arlet encara no estava ni en "projecte". Aquell pont vaig encadenar el meu primer 6c+, la Delphium Traverse, que l'Aleix va inmortalitzar a Outside, i la motivació estava pels núvols.
 Ara, en Met està a Berlín, en Domènec a la Índia,. i en Txtetxu a Mallorca. L'Arlet ja té sis mesos, i el Guillem és tot un home. Han canviat moltes coses en tres anys, però les ganes de gaudir, amb la gent que estimes, d'uns dies de festa a Targasonne, no han canviat. És una tradició, i com a tal, s'ha de respectar. Així que, el divendres 11 d'octubre, "ponemos rumbo a Targasonne" amb un sol objectiu: disfrutar i ser feliços. I si s'encadena alguna coseta bonica, millor que millor. Allà ens esperaven el Ramon i la Sara, imprescindibles en les nostres jornades bloqueres per la Cerdanya, i un grapat de blocs per provar.
 El mateix divendres a la tarda, i desprès d'un bon àpat a la Molina, i dissabte al matí, visitem el sector Taz, on encadeno un 6b al segon pegue molt bonic que em va recomenar la Sara (que ja comença a conèixer els blocs que se'm poden donar bé), que s'inicia ja amb un salt a dues regletes acceptables. Contenta i motivada, provo, al sector Dolmens un 6a+ de gairebé quatre metres, que aconsegueixo encadenar amb dos intents. Per mi, tot un repte mental, ja que ignorant la tremolor de les cames, l'alçada, la mala caiguda i el fet que no hi ha absolutament res a la part de dalt, aconsegueixo serenar-me i surtir per dalt. El premi, una pujada d'adrenalina considerable que em fa dibuixar un somriure pel que resta de dia. L'Òscar, lluitant com tan sols ell sap fer-ho, encadena una nova línia (7a) al mateix bloc. Molt rebé, Clecas!



provant el Kebaub traum, al Taz. Súper-project!


provant una trave de l'Aigle

ferran encadenant Le trou du culte (7a+)
òscar a Le trou du culte
Aleix provant Placebo
encadenant Hugo frais

Seguim provant cosetes i descobrint noves línies al mateix sector, com un 6a molt bonic (que la guia marca amb tres estrelles, i que ja havia encadenat en una antiga sessió amb el Roger i la Carme) anomenat Génie populaire, que tambè encadena la Sara. Molt i molt recomenable!
 Amb les últimes llums del capvespre, marxem cap a Font Romeu a berenar. Per sopar, botifarra amb bolets (cortesia dels nostres amics de la Cerdanya!).
 L'endemà al matí fa fred i vent, però tenim ganes d'escalar. Així que busquem la solitud del sector Aigle, on escalfem, provem diverses línies, encadenem i ens acomiadem de Targasonne. Però per poc temps! D'aquest sector, molt recomenable la línia Hugo frais. Tot un clàssic! Un altre encadene!

1 comentari:

  1. Un bon cap de setmana, i sort que el vam gaudir perque a partir de dijous pinten pluja fins diumenge.

    ResponElimina

DIGA'M