"ANDANDO LA VIDA"


Seguim aquí...I seguim gaudint de tot el què fem. Ja sigui amb el matalàs a l'esquena i les mans plenes de magnesi, o amb la motxilla i les xiruques... Segum gaudint, i això és el què importa.
 Ara no actualitzo gaire el blog, ja que tinc unes ganes inmenses de fer coses, però molt poques d'explicar-les...però, avui, una tarda freda i grisa de desembre, he decidir posar-me altre cop davant de l'ordinador i explicar les nostres últimes activitats.

24 de novembre: no podia ser cap altre: Targasonne..

 Un altre dissabte entre el magnífic i caòtic granit de Targasonne. Aquest cop, en companyia de l'Aleix, la Sara i en Ramon. Un plaer, com sempre. Allà, torno a provar el 6c del Chapeu, tot i que sense sort. El maleït taló em traiciona...Però la Sara, amb les seves poderosos cames, se'l treu com si res...I tot i no poder celebrar el meu encadenament, gaudeix-ho del seu...perquè aixó és el millor de tot; ser feliç amb els progressos dels altres. Això és el bloc. Al menys per mi.
 Canviem el Chapeau per l'Agle, on l'Aleix i l'Òscar encadenen Placebo!!! Enhorabona bous!!! 


Foto: Sara i Ramon


25 de novembre: El camí dels Gasolans (massís del Pedraforca)

 Mentre el món decidia através de les urnes, què havia de ser catalunya, nosaltres decidim gaudir d'un dels seus racons més bonics. Així que, amb ganes de caminar, fem part de la ruta del Camí dels Gasolans, sempre, sota l'ombra del majestuós Pedraforca. La recomano.









7 de desembre: On són els blocs???

 El torp que bufa al pirineu, s'ha apoderat de Targasonne, i la neu, brillant i pura, ho cobreix absolutament tot. És impossible escalar, tot i el dia radiant que fa. La neu arrossegada pel fort vent fa que no poguem ni obrir els ulls. Tot i així, gaudim del preciós paissatge nevat, d'un magnífic dinar al costat del foc, i d'un pastís boníssim cortesia del Ramon i la Sara. Tot i no haver pogut escalar, va ser un molt bon dia! Gràcies parella, sou COLLUNUTS!


2 comentaris:

  1. Ben aviat gaudirem de noves escalades. Aquí o més lluny... Tot a punt per començar a fer quilòmetres i a buscar pedres.
    Bon any família!!!!

    ResponElimina
  2. Albarracín ens espera!!! tan sols faltes tres mesos!!! :-) bon any preciosa!!! feliç d'haver-vos conegut!

    ResponElimina

DIGA'M