REVETLLA CERDANYERA



Dissabte 22 de juny, pugem cap a la Cerdanya. La temperatura és boníssima, i aprofitem el dia per fer una ruta molt bonica dins els boscos plè de flors de Guils.


Per la nit, i sense desfer-nos encara dels plomes, sopem sota una lluna enorme amb en Ramon i la Sara: truita de carbassó, xai a la planxa i xocolata de la bona! tot un luxe.
 L'endemà, dia de revetlla, quedem amb en Kueka i ens perdem entre els blocs. Jo ja no puc escalar, així que gaudeixo de la companyia del Guillem, dels preciosos paissatges que ens regala la Cerdanya, i dels pegues dels meus companys.



 L'Òscar aconsegueix encadenar la bonica línia Guils connection, i en Kueka, neteja i encadena una línia paral.lela que sembla bastant dura. I desprès d'alguns pegues a antics blocs oberts l'any passat, es deixen les pells i les forces a la versió sit de musguiño (no sé ben bé com es diu la línia!). Dura. dura...apa Ramon, ja hi pots anar a fer la First Ascent!!! ;-)


Òscar escalfant

Guils Connection
 Doncs res, un bon cap de setmana, preludi d'unes bones vacances!

1 comentari:

  1. jajaja!!! Així que la guils connection...Molt be crack!!!i el kueka va obrir la del costat...i la o musguiño sentat...quanta feina. Tanco l'ordinador i pujo!!!!!

    ResponElimina

DIGA'M