ESTRENANT SECTOR



Avui ens hem quedat al Lluçanès. A un racó perdut de la nostre "comarca", on blocs i vegetació es barregen armoniosament creant un bosc preciós.
La jornada, tot i el fred, ha sigut molt productiva. Hem netejat uns quants blocs:El Menir, La Sargantana, El hacha i Godzila i ens hi hem deixat (literalment) les pells.
La zona, un paradís de roca verge i silenci, ens ofereix blocs de certa alçada, amb línies boniques i sortides, a vegades, una mica "agòniques". El seu conglomerat, no tan compacte com el que podem trobar a Montserrat, fa de l'escalada un joc d'equilibri i confiança difícil de trobar a altres zones de búlder.
El bloc de la Sargantana ens ha regalat nou línies, una de les quals, una trave (Al tantu que vas de cantu 6c+) farcidida de "romus" i pedretes incrustades, ens ha tingut entretinguts una bona estona.
El bloc batejat amb el nom de El hacha, ens ofereix tres línies (Tomahawk, Ántrax y Ak-47) més dures i tècniques, que, de moment, cap de nosaltres ha pogut resoldre.
En definitiva, ha sigut un dissabte molt fanàtic dedicat a la neteja i primeres ascensions. Esperem poder penjar, molt aviat, les ressenyes dels blocs i gaudir de llargues jornades d'escalada amb els amics.
El vídeo de la jornada a Aisialdia.
********************************************************

Notícies fanàtiques: En Ferran Guerrero ha resolt la línia El Club de los poetas muertos (8a) al bloc de la Tortuga (La Comarca). Pels seus col.legues i pels que hem vist com s'hi ha deixat les pells mes rere mes és una molt bona notícia. Felicitats bow!

6 comentaris:

  1. aixo te molt bona pinta!a veure si algun dia aconseguim passes per venir-hi jaja.

    ResponElimina
  2. el dia que vulguis, ens posem en contacte i et fem de guia pel nou sector! avui anem una estoneta a la comarca, si t'animes ja ho saps!

    ResponElimina
  3. Continuem sense coincidir...! sembla que ens esquivem..; ahir us vem rellevar a la comarca!
    va, vagi bé, cuideu les pells!

    ResponElimina
  4. vaig veure la vostre trucada a la tarde perque tenia el movil dins el cotche,i vaig trucar al Roger pero no hem va respondre.el proxim dia si s´escau.salut i ativar-li a muerte

    ResponElimina
  5. Molt bè bous! Ja em pensava que ho tenieu oblidat això del lluçanès. Veig que no! A veure si mi porteu que pinta bè això de fer bloc sobre conglomerat. Ha de ser curiós!
    Leti el sèptimo tambè arribarà. Tot arriba es questio de paciencia.
    Salut!

    ResponElimina
  6. I tant que sí! jornada fanàtica al lluçnès! pot estar molt bé. I això del setè grau...no em treu la son, la veritat. Disfruto de tots els blocs que faig. I tambè dels que provo i ni m'aixeco de terra! je je! Se la vi!

    ResponElimina

DIGA'M