BLOQUER@S

Avui ha sigut una tarda de bloc fantàstica. D'aquelles que segurament no s'obliden mai. Hem tibat tant com hem rigut. I us puc assegurar que hem rigut moltíssim! L'escalada en bloc té quelcom de màgic que sempre em sorprén. Pots estar escalant tota la tarda amb gent que gairebé no coneixes, i fer-ho com si el coneguessis de tota la vida. Un exemple el tinc amb la Laia; hem coincidit tan sols un parell o tres de vegades a la Comarca, i ja me l'aprecio com si hagués estat amb mi tota la vida. Sabem molt poc de les nostres vides, tan sols el què ens expliquem entre pegue i pegue, però és com si ens coneguessim des de fa una eternitat!
Avui l'Òscar treballava, així que he agafat els "trastos" i he "volat" fins la Comarca. Allà, l'Irina (per cert, m'ha fet molta il.lusió torna-t'he a veure!), en Dani, la Marion i en Manya, ja feia estona que blocaven pel sector. Me'ls he trobat al Bloque tántrico, on ja havien encadenat una línia d'adherència que he sigut incapaç de resoldre. A mi, això de confiar amb els peus i no tenir d'on "pillar-me" no em mola gens! Doncs bé, hem canviat de línia i li hem fet uns quants "pegues" a La vida es boulder. Soluciono bastant bé tota la seqüència, però fallo en el "dinàmic" final. S'haurà de matitzar perquè m'ha agradat moltíssim!
Llavors han arribat en Txetxu i la Laia. Han provat Hiperlaxitud (la línia d'adherència que feia referència abans). Línia que ha encadenat en Txetxu sense gaires dificultats.
Hem abandonat aquest bloc i hem fet una visiteta a Alberto's búlder, Menú família feliz i Apofisis, on uns francesos que han fet nit a la Comarca, feien la migdiada aprofitant l'ombreta del bloc.
Allà la Laia torna a fer Alberto's búlder (tambè en Txetxu), i la trave. AH! i encadena al primer pegue la versió de peu de la línia Buda. Felicitats!!!!!!!!!!


Per acabar la tarda, hem estat provant Apofisis, on gràcies al súper mètode-Laia, hem arribat a juntar mans a una "mini-respisa", des de la qual hem de remuntar peus i anar a buscar les dues mans finals. Ja la tenim gairebé al sarró!


Bé, bona nit a tothom! per cert, m'ha agradat molt blocar amb tots vosaltres!

6 comentaris:

  1. Leti, a mi tb m'ha encantat el re-encuentro!!! M'ho he passat de puta mare amb tots/es vosaltres, i si, hem rigut molt, jeje!! tanta dona junta és un perill!! Ho repetim aviat.
    Bona nit

    ResponElimina
  2. juaaaaaash!! jo tinc el mateix sentiment!! m'ha encantat aquesta tarda, el bon flow que s'hi respirava i els riures que ens hem fet! com ja has dit, és com si et conegués de tota una vida! Tot el que hem provat no ho he vist gens lluny i és que amb la colla que erem no m'extranya que hi hagués tanta motivació per resoldre els problemes que provavem! La Irina, la Marion i en David,encantadors! I en Manya i en Txetxu.. què he de dir, uns cracs! Ja tinc ganes de tornar-hi amb tanta femme jutes!

    ResponElimina
  3. ha sigut una tarda del putu!!

    ResponElimina
  4. Nano, envoltat de dones tu si que vius bé, i nosaltres passant calor.

    Estic molt content per el Team aquest que s'ha format de dones-bloqueres-escaladores, en cara que al Txetxu no se on incloure-ho ?????, acepto propostes, ja ho tinc, Txetxu, t'has d'operar.

    Salut Noies que sou unes fanátiques.

    Ferran Guerrero

    ResponElimina
  5. vaia amb el club de las bloquer@s!
    mb, mb, ia està bé una mica de presència femenina en tot això!
    Fa segles que no vaig a la comarca! .. quan tornem ho haurem pulit tot!
    ens veiem!

    Carme

    ResponElimina
  6. jajaja.....Ferran, per desgràcia no estava jo sol, x allà hi havia un homenot anomenat Manya i una altre anomenat Dani......jo em pregunto: sobraven??...doncs si....jajaja......va ser una tarda del putu.

    M'hagués agradat molt anar a llançà, i veig que veu fer feina, xo la puta uni em te amargat...en dos setmanes acabo examens i en 1 mes i mig acabo definitivament....per la proxima temporada de bloc, seré un altre.....

    salut

    ResponElimina

DIGA'M