GÒLIAT




Fa mesos, l'Òscar va visualitzar, en una de les seves sortides amb el quad, un bloc enorme prop del què avui és el sector del Lluçanès. El dissabte passat, desafiant la pluja, en Manya i ell el van anar a netejar.
Es tracta d'un bloc enorme, que l'Òscar ha batejat amb el nom de Gòliat, i del que de moment ja han sortit unes quantes línies. Una d'elles, El taló d'Aquiles (FA per l'Òscar), és una línia molt fina de peus però assequible. Jo he tret la seqüència i l'Òscar li ha posat el "punto rojo". Què hi farem!






La segona línia que hem provat és Black mamba; una línia bastant explosiva que s'inicia en un tridit lateral d'esquerres i un monodit de dretes. Tot i l'alçada i la falta de matalassos, l'Òscar s'ha endut la primera ascenció . Just al costat, neix un altre línia (Hatori hanso) , a dia d'avui encara projecte, que surt d'un romo d'esquerre i d'una pinça invertida de dreta. Aquesta serà una mica més dura!
Desprès de provar les noves línies, hem anat a passejar pels voltants del bloc, on hem descobert un llac d'aigües cristalines que serà visita obligada durant les jornades de bloc a plè estiu.
Demà marxem al Montseny.

2 comentaris:

  1. Siiiii,el tsunami ja a cobrat les primeres victimes,i dema em sembla que abundara el bon temps,dema parlem bou/a

    ResponElimina
  2. Estic segur que aviat tu tambe lleparas!je je.Fins dema.

    ResponElimina

DIGA'M