FLIPANTE...

"FLIPANTE" és la paraula que em va venir al cap quan vaig veure l'estructura que, en un parell de setmanes, havien construït tan sols quatre persones. En Ferran, en Met, en Manya i l'Òscar.
Fa setmanes, aquestes quatre persones, es van proposar realitzar un gran "projecte" i, de mica en mica, l'estan fent realitat.
Encara queda molta feina per fer, però amb l'entusiasme que hi posen, tot i haver de renunciar a sortir a escalar els caps de setmana, o simplement a estirar-se al sofà a descansar, tot és possible. Fa mig any, la majoria d'aquestes persones no es coneixien, i ara, pocs mesos desprès, han unit fanatisme, compromís i capacitat de crear allò que tan sols imaginaven, per fer realitat un "somni".
Des d'aquí, us vull donar la meva sincera enhorabona, perquè, realment, esteu fent una molt bona feina.
I canviant de tema: Laia, ens veiem diumenge i fem una "sessió comarquera" de les bones? Que con ese "megapepino" nos vamos a poner muuuuuu fuertes!

3 comentaris:

  1. I que et pensaves,tenim tot el que ens fa falta perque entre tots ens surti una cosa brutal!!!!!!!!!!!!jajajajaja esperem que tot segueixi aixi i que tot aquest temps que estem dedicant al lokal despres sigui reconpensat!!tot esta " viento en popa"

    oscar cuidet el refredat bouuuuuu!!!!!!

    petons

    ResponElimina
  2. EEEEEIII!! el local està quedant més que guapo!!! Aquest diumenge si, Leti!! aquest diumenge sí!! juooooous!! jo també aprofito el teu post tant ben fet per felicitar una vegada més a aquests 4 bous super treballadors que demostren cada dia que un somni pot fer-se relaitat!! Enhorabona! d'aquí poquet ens tocarà a nosaltres posar-nos-hi de valent!! Agafem piles!! Oscar, millora't i cuida't!

    ResponElimina
  3. És brutalíssim el que estan fent aquests bous!!són unes màquines de la intel.ligencia escaladora i trepadora......de montar plafons amb estructura de fusta ben lliseta i plafons plen de forats.....algú em pot explicar xq serveixen tants forats buits?....i xq les parets no són rectes?....i xq aquestes coses anomenades preses, són de colors?.....que algu m'ho expliqui per favouuuur!!

    ResponElimina

DIGA'M