DOLÇ FINAL DE VACANCES!

Dissabte, acabant de perfilar alguns detalls del plafó, a la Laia se li acut la idea de visitar el Montseny. Jo, em giro amb un somriure als llavis buscant una mirada de complicitat amb la Leti, ja que al Montseny, hi tenia un projecte personal pendent, que tenia moltíssimes ganes de resoldre.
A tothom li sembla bé. Diumenge visitarem el sector Morou.
Ens acomiadem i marxem cap a Olost. Ja al cotxe, començo a matitzar els moviments d'Edmon; un 7b del bloc de la Tombona. Arribo a casa i em miro fins a tres vegades els vídeos dels meus companys realitzant aquest bloc. Estudio amb especial atenció el video del Domènec; ja que el seu "mètode" em pot anar bé.
Diumenge, desprès de trobar-nos al plafó i esmorzar a peu del Montseny; "unas cervecitas y unos bocadillos", arribem al sector. Passem per sota d'Edmon; me'l miro i somric. El deixo enrere i segueixo en Ferran, que ens ensenya blocs que a l'anterior visita no havíem vist.
Ens posem a escalfar a la placa on es troba Simon del Norte; més concretament a una bonica fisura a la dreta del bloc. Tots, menys la Leti (que es queda tan sols a un pas de resoldre-la), ens la treiem seguint mètodes ben diferents.


Ferran escalfant a una fisura


Un cop escalfats els dits, povem Simon del Norte. Ningú se la va endur. Dinem, "tertuliem" sobre els graus a l'escalada, i ens traslladem a la placa del costat. Aquí hi ha un 7a fanàtic (que en Ferran ja havia resolt anterioment), i al seu costat, un projecte d'en Ferran que s'inicia amb una "regleta de la muerte". Però jo segueixo amb la mirada posada a Edmon. En Ferran prova el seu projecte, en Met i jo provem el 7a (que se'ns resisteix) i encadenem, els tres, la línia de l'esperó. Sempre amb mètodes ben diferents.
Les noies, mentrestant, s'enduen un bloc del costat; una línia que comença amb una regleta molt precària i que segueix amb un moviment dinàmic per "pillar" una altre regleta (aquesta més bona) i amb una sortida d'apretar les dents.


Laia apunt d'encadenar

Ara sí. Anem a fer Edmon. La Laia proposa fer un vídeo. Crec que és el dia; em sento fort i motivat. Accepto. Respallem, magnesiem i em preparo. Visualitzo els moviments, i quan col.loco les mans al romo de l'esquerre, no puc evitar dubtar si me l'enduré o no. Però d'això no en dic res als meus companys, i començo. Desprès de dos o tres pegues, ja li veig color. Així que, resolc el moviment clau, i em proposo encadenar. Tot i així, els nervis fant que no segueix el mètode adient, i torni a caure. Aleshores el Ferran em diu: "pero tio, si tenías el método. ¿Porqué no lo has hecho?". El miro i li dic: "tens raó". Descanso una estona, i...ara sí! Faig el primer rebot, passo al segon, canvio els peus fent servir el meu mètode, trec la mà dreta a dalt, i em volen els peus. Els meus companys criden, apreto les dents, recol.loco peus i agafo la regleta bona. El què em queda no em fa patir. M'he tret Edmon!

Òscar a l'entrada d'Edmon

Els meus companys em feliciten i jo sé, que tot i ser el meu últim dia de vacances, dilluns aniré a treballar amb un somriure.
Sota d'Edmon, hi ha una xinxeta: El pistatxu. Molt explosiva, i que les noies intenten resoldre sense gaire sort.
La visita guiada ens porta fins a la part de dalt del bosc. On provem una trave de romus, que la Laia i la Leti intenten endur-se utilitzant la seva flexibilitat (pie-oreja!) i que jo encadeno "copiant" el seu mètode. Per acabar la jornada, visitem l'Ensaïmada, on en Met torna a fer el 6c+, i es queda a pocs passos de resoldre la trave.

Leti i Met a la zona alta del secor

Dia fanàtic i divetit, amb un final de festa a base de cerveses, cafés en llet i pastes a càrrec meu.

4 comentaris:

  1. Una altre vegada felicitats soci, t'ho vas currar molt.

    Molt divertida la cronica, he llegit la teva i la de la Laia i totes son diferents, quina grácia.

    Salut i ens veiem, dema volums de fibra.

    ResponElimina
  2. Felicitats bou!! ho has explicat de ptmare! aquests dies s'han de repetir sovint i així anar a treballar dilluns amb un somriure a la cara!!
    Enhorabona i per molts més! Petons a la família!

    ResponElimina
  3. Gracies parelleta!Aquest finde crec que no curro.Hi ha alguna proposta ????

    ResponElimina
  4. i tant!! per mi podriem fer un targa, malniu, can boquet (si ho llegeix el bou em capa! ja ho té tot fet!) o sortides per algun lloc a la vora de casa a fer algo d'esportiva (montserat, montgrony...). Bé, que ja ho veus que tot m'està bé, l'important sortir a tibar!

    ResponElimina

DIGA'M