MALNIU

Primer dia de vacances. Objectiu: buscar una zona de búlder amb temperatures suaus. Llavors ens va venir al cap un article sobre Malniu publicat per Bloc Fun; un lloc que feia mesos que volíem visitar. Així que, agafem tots els estris i ens posem en marxa (Baster inclòs).
Tot i que és un pèl lluny, val la pena. Desprès de pagar els tres euros del "pàrking", poses els peus a terra i ja pots escalar.
Tot està plè de "bolus". una imatge val més que mil paraules!

La veritat és que hi ha pedra per tot arreu, i això combinat amb les magnífiques vistes, fa que el grau de fanatisme sigui màxim. Fins i tot, en Guillem, estava fanàtic perdut; jo encara inspeccionava els blocs del pàrquing i col.locava el "crash-pad" sota un bloc, que el "tiu" ja havia grimpat i desgrimpat totes les pedres que havia trobat cridant-me: "Papa, Papa, jo escalo més que tu; elis elis!"

en Guillem més fanàtic que mai!


Així que, ens posem les piles i comencem a escalar. Pegues, encadenes, línies que queden pendents per la pròxima visita, pau i tranquilitat.


un bloc que ens va cridar molt l'atenció!

En línies generals, aquest va ser el nostre dia a Malniu; una zona molt bonica i amb un potencial que no té res a envejar de la seva veïna Targassone.
Però el millor del dia, sens dubte, el fanatisme del nostre fill. Un fanatisme que va " in creccendo"


la Leti a la "busca y captura" de més blocs!

7 comentaris:

  1. LAS FOTOS SON FLIPANTES....DE DONDE SON?

    ResponElimina
  2. Serpiente: esto está en la Cerdanya, en el refugio de Malniu! Nos vemos!

    ResponElimina
  3. Me alegro mucho que os gustase el sitio, tenia claro que es el paraiso, este verano tendremos que volver, en breve salida para allí arriba.

    ResponElimina
  4. MOlt be!!!!!!!!!!!! Fantastic. Presenta prou be, pero feina a obrir blocs, no???? Todo bien. Aixi m'agrada, que'l Guillem no descansi de veure roca, que sera el nou SHARMA de Catalunya. jejej. Ojala!!!
    Salut

    ResponElimina
  5. Ferran: per anar bé, hauríem d'anar a pasar-hi un parell de dies, perquè és bastant lluny. Rotllo tenda o refugi.
    Met: tot un bosc plè de blocs per netejar i crear vies! moltíssima feina. Però per anar un parell de dies a l'estiu, està de conya! I pel que fa al Sharma, ja el veuràs a Cavallers...està fanàtic perdut!

    ResponElimina
  6. Si si, rollo dos o tres dies i raspall, paper, llapis i camara de fotos i matalas, molta pell i fanatisme, o lliguem.

    ResponElimina
  7. aupa bows.......volem un sharma català!!.....ens veiem a Cavallers!!

    ResponElimina

DIGA'M