UNA IMAGEN VALE MÁS QUE MIL PALABRAS...

Targasonne from ferran guerrero on Vimeo.



Video cortesia de Ferran Guerrero. Merci bow!

11 comentaris:

  1. Quin video més bo!!
    sin palabras!!
    i collons amb l'óscar al final de l'escena!!
    Leti,tu també molt bé,eh? casi l'acabaves, no?

    per cert, el guillem a què jugava?

    Georgina

    ResponElimina
  2. que facilon el pas invertit

    ResponElimina
  3. Hola nena! doncs sí, va ser un dia molt guapu, i el video ho reflexa al 100 %. Un petó enorme!

    ResponElimina
  4. Leti com as pogut perdunar,el proxim dia no crec que marxis sense fer-lo!!!!!Molt be boua i el bou se li dona ve anar de cap avall!!!

    Ens veiem!

    ResponElimina
  5. Ja veus si ho reflexa el 100% i la feinada va ser meva per seleccionar imatges, tens una grabació per pegue, ja diras, la próxima vegada, deixem constáncia.

    Aquesta setmana més, ja tinc ansia de roca, tinc un parell de projectes en ment que son una volta de torca, i un d'ells sera FA.

    Bueno a veure com va la setmana, que sembla que el finde donan plujes.

    ResponElimina
  6. Booooowa!!! quina sessió de fanatisme!!! el pròxim dia te l'emportes a la butxaca!!!! Quasi quasi... collons per ben poc, i això que era el primer dia que la provaves!! Estas feta una machine!! m'encanta escalar amb tu, ets el meu power!!! segueix igual, que t'estiiiiiiiiimo moltíssim!

    ResponElimina
  7. Manya: ja veus, no té perdó! quina cagda més grossa! això em passa per no reposar! Sóc una ansiosa!!!!!!!!! Ens veiem, bow.
    Ferran i Laia: ens ho vam passar molt i molt bé. I a més, en vaig extreure una conclusió; he d'intentar dosificar bé la força i la resistència al pegue clau! Escoltar els consells dels què en saben més que jo, i no "rallar-me" tant quan les coses no em surten. És inútil enfadar-se amb un mateix quan les coses no surten bé. Encara et fan escalar pitjor. Ment oberta i serena i sense negativisme! Sóc la meva pitjor enemiga! je je!
    Petons!

    ResponElimina
  8. mmmmmmmmmmmmm!

    ResponElimina
  9. Ya esta colgado el trailer de Outside, la nueva pelicula de Bowlder Films, brutal chicos, alucinante.

    ResponElimina
  10. un video xuliissim!! realment, no hem fet mai bloc nosaltres, però he de reconeixer que quan us veig en videos fanatiks com aquest,m'entra el gusanillo..... jeejejjej... de moment tibarem fort a la sala.... i em vull posar ben forta en poc temps!!
    salut bows!

    ResponElimina
  11. Hola Susi, sóc la Leti (la companya de l'Òscar), encara no ens coneixem gaire, però aviat hem de fer sessions súper-guapes al plafó, eh? Ens hem de posar mooooooolt forts! Un petó!

    ResponElimina

DIGA'M