TREKING & CLIMBING



Dissabte, aparquem per un dia els peus de gat, i marxem cap a Coll de Pal, on celebrem l'aniversari de la Leti en plena muntanya. Fred, una mica de neu, picnic sota els voltors, i escalades d'en Guillem a totes les pedres que va trobant-se pel camí. En resum, un dia bonic i tranquil en família, en un dels paratges més idílics de Catalunya. Per molts anys boua!


L'ÚLTIMA FOTO DE LA NOSTRE ESTIMADA CÀMARA! JA HA PASSAT A MILLOR VIDA.

Per avui diumege, havíem planejat una sessió a la Comarca amb en Met i en Domènec. Així que, cap a les 11 del matí, agafem els "trastos" i ens plantem a la Tortuga, on desprès d'uns pegues a l'Aleta de Tauró per entrar en calor, soluciono la Cola; línia que encara no havia encadenat. La Leti la prova i la deixa per un altre sessió. Traslladem els matalassos cap el projecte, i en Met i el Domènec li foten uns quants pegues; deixant-la (en Dominic) molt a punt. Jo, per la meva part, soluciono d'una vegada per totes Fisical Brothers. I la Leti comença a estudiar la sortida de la línia sense veure-li gaire color.
El fred i els compromisos familiars, ens fan tancar la Comarca abans d'hora.


** Hem trobat un móbil Nokia pujant al bloc de la Tortuga. Si algú l'ha perdut, que es posi en contacte amb nosaltres. Gràcies.

1 comentari:

DIGA'M