AÑO FANÁTICO...

Sens dubte, aquest any, ha sigut un any fanàtic. No hem deixat descansar el matalàs ni un sol cap de setmana!
Hem conegut a gent súper fanàtica, que s'han acabat convertint en grans amics, i amb els que hem compartit sessions de bloc meravelloses a Cavallers, a Targasonne, a la Comarca, al Montseny...
He encadenat el meu primer 6c+, i he après a lluitar totes aquelles línies que m'he anat trobat pel camí. He fet una gran amiga, la Laia; la millor companya de bloc que es pot tenir, i he conegut a un "solet" de persona, la Susi, amb la que espero compartir alguna que altre sessió de corda. He escoltat els consells del nostre sensei, en Ferran, i he rigut amb l'Aleix, en metolius i en dominic, que se'n van a donar la volta al món en busca de los mejores bloques de la tierra! I als que anyoraré moltíssim!
Hem fet realitat un gran somni, la sala de bloc La Farinera, i hem menjat moltes pizzes a la Tropicana!
Sens dubte, aquest any ha sigut especial. Màgic... i tan sols espero, que el 2010 sigui semblant a l'any que deixem enrere. Vull conèixer llocs nous, tocar noves roques, caminar, treure la pols a la corda i tornar a escalar, rebentar-me a la Farinera, i riure amb tots el meus amics. Vull veure com el meu fill gaudeix de la muntanya i viu el nostre món. Vull seguir sentint-me viva...

Feliç a la Vall de Boí. Aquest estiu.



******************************

Avui hem tornat al Lluçanès. Teníem poc temps, i és el lloc més proper que tenim. Ens agrada anar-hi de tant en tant, i a més, hi ha tanta feina...
Hem fet fotografies dels blocs oberts, ja que tenim la intenció de publicar les ressenyes en breu, i hem anat a buscar noves "pedres". Demà hi tornarem.







L'Enclusa. Futur projecte.

8 comentaris:

  1. M'ha agradat el post, molt fanatic fanatica, a veure si ens veiem aquesta setmana per la Farinera, jo aquest any no se si agafare gaire el matalas, m'ha de venir la inspiració divina, jajajaja, de moment hem suspes el viatje a Fonten aquest nadal per falta de motivació.

    Bueno familia, us he enviat un misatge al movil, avui puja el Domenec a Sava amb el Crespo, per si voleu anar, nosaltres no hi som per aquí.

    Salut

    ResponElimina
  2. hola Guerrero! tinc l'home fent una taulada! je je! aquesta setmana ja apareixarà pel plafó! segurament plegarà tard, i com a molt, anirem a passejar pel Lluçanès. Jo tinc moltíssimes ganes d'agafar la corda...a veure si coincidim algun dia, i ens portes a algun lloc guapu! però que les vies no sigui gaire llarguetes! je je! Ens veiem aquesta setmana, que ja he vist que hi ha una peli molt fanàtica! Petons.

    ResponElimina
  3. Salut princesa, els que us admiran us saludan.

    Acabem d'arribar a Barcelona, tenim l'aniversari de la meva germana, i aquí ja plou.

    Doncs va, vigila que no es faci mal el bow del Lluçanes.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Ostiaa casi ploru llegint el post ;) molt wapu i molt profund!!! l'expressio : rebentar-me a la Farinera, m'ha encantat leti !!!jeje!! un petonas Familia!!!

    ResponElimina
  5. ohhhhhhhh! dominic...com us anyoraré quan marxeu!!!!!!!! je je!!! qué farem sense el "bombó" de la Garriga! Petonasus!

    ResponElimina
  6. ninetaaa!!! m'encanta el teu esperit tan alegre!! es un plaer enorme per mi tenir amigues com tu, i espero compartir els millors moments amb vosaltres!! també tinc moltes ganes de anar a fer sessions de corda plegats!

    va, que aquesta setmana ens trobem al plafo!.

    MUUUUAKAAAS!!!

    ResponElimina
  7. hola susi...tinc moltes ganes de veure't! em sap greu no poder venir a la Farinera, però ja saps; horaris horribles de nens! plega a la 17 i a les 20:30 ja ha de ser al llit (desprès d'haver-se banyat i sopat, clar!). Divendres he de baixar a Vic a comprar regalitus de nadal, i m'hi passaré una estoneta. Encara que sigui per fer-vos un petonet i morir-me de fred! je je! m'ha dit l'Òscar que tens bastants pacients, no? me n'alegro moltíssim! MUA! i a l'Ori tambè!

    ResponElimina
  8. Ooooooooh Letina minina!!!!!!!! M'ha encantat el teu pooooost, m'has posat tendre tendre com una magdaleeeena!! Segur que el 2010 tornarà a ser màgic, divertit, enriquidor, fanàtic, motivador, plè de bons moments i el que és millor: compartit amb colegues, amics i amigues com els que ja has dit i els que potser vindran! T'estimo boniiiica!

    ResponElimina

DIGA'M