SAVASSONA

Desprès dels dies de pluja, vent i mal temps, avui s'ha obert una clariana que, com no, havíem d'aprofitar. I cap a Sava que hem anat. En Ferran tenia un projecte en ment; una línia nova anomenada Estigma 7a+/7b (segons el meu punt de vista, una línia bastant dura, tot i que no l'he provada).
Escalfem al dau, provo Half past rom, que encara està molt lluny, i ens movem fins a Deborah yemas; línia que tenia en ment des de feia dies, i que aprofitant la proximitat amb Estigma, li foto uns quants pegues. En Ferran m'ensenya com va la línia, repetint-la unes quantes vegades sense cap mena de dificultat. Tot i que la tinc a punt, la deixo per un altre dia. En Ferran es lia amb el seu projecte. Desprès d'uns quants pegues, tambè la deixa per un altre dia.

Òscar provant Deborah yemas (7a+)

La Leti, mentrestant, encadena en dos pegues, un 6b+ que va per la dreta del tot de Deborah Yemas.
Leti encadenant un 6b+

Ferran provant Estigma (7a+/7b)

I aprofitant la motivació que aquest encadenament li dóna, ens movem cap a un dels seus projectes "savassonencs": Requerkitoliky (6c sit), que soluciona, seguint el mètode de la Laia, (que ja l'havia encadenat anteriorment) en tres o quatre pegues. I tenim video!
Sense treure's els peus de gat, trasllada el matalàs fins el bloc El Cup, on encadena la trave de 6a+.
L'entrenament a la Farinera comença a donar resultats! A seguir-se "machacant"!

Laia recuperant-se...

Acabem la jornada a la Madamme, línia duríssima, on en Ferran, li fot un parell de pegues boníssims caient al mantel de la sortida.
Jornada completa, desprès d'unes birres i d'uns entrepants a Can Janot.

8 comentaris:

  1. vaia vaia...quant de fanatisme,cuantes línies,projectes futurs,motivació...quin mono !!! en breu em poso les piles al búlder d'olost!! apali, a tibar-li ben fort,fins aviat..

    ResponElimina
  2. Molr bona la cronica, i molta motivació.

    Aprofitare aquest solete i cap al projecte, sembla que de moment tenim una mica de tregua, salut familia

    ResponElimina
  3. Ferran: sort al projecte! a tibar-li a muerte!
    Jan: ja estàs per la plana? A veure si coincidim algun dia pel plafó!

    ResponElimina
  4. Osti osti família!
    Ahir la Leti va fulminar tot el que tenia en ment! felicitats bowa! m'encanta veure't escalar i encadenar! quina alegria, em sembla que em fa més il·lusió a mi que cap altra cosa! ;P
    Oscarinyuuuu, el deborah t'el treus el proxim dia, sabent el mètode i amb yemas és teu!!!! ahir quasi cau, pena de les pells que ja no van aguantar més! I en Ferris com sempre cantant mètodes i demostrant que segueix igual de fanàtic que sempre! Sou fantàstics, que més puc dir!! Us estimmmm!

    ResponElimina
  5. Laia tu recuperat i segueix allá on ho havies deixat, osigui encadenant els teus projectes!

    ResponElimina
  6. Bowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, que ha caido, bowa, que lo he encadenado, y no me lo esperaba, ya tengo la entrada hecha y el video acabado, se esta colgando en el Vimeo, en un par de horas o así espero colgarlo junto al post que ya esta puesto.

    Buaaaaaaaaaaahhhhh, pero me duele el biceps y el hombro, se me ha ido la olla apretando.

    ResponElimina
  7. Bicho el Estigma tiene un par de talones que acen mucha faena!! lo durillo esta en salir por arriba!!! Boulder 5 estrellas Salud famili!!!!

    ResponElimina
  8. Gracias Alex, mas o menos ja lo vimos, falta matizar la salida haver que tal.Salud

    ResponElimina

DIGA'M