BOULDER A TOCAR DE CASA

Les circumstàncies meteorològiques, i diversos compromisos familiars, van fer que el destí d'aquest cap de setmana fos el Lluçanès; escola molt tranquil.la i propera a casa. La idea era escalfar una mica al sector de Dalt i baixar a Gòliat, on em queda un projecte pendent (projecte que en Met va solucionar abans de marxar a donar la volta al món).
La Leti, va començar escalfant a una línia de The Brooken (bloc que vam obrir amb l'Aleix i la Irina), i decideix provar un bloc proper. En aquest bloc hi ha una línia bastant dura, que ja havia provat anteriorment i de la que no havia pogut ni solucionar l'entrada (molt explosiva).



Leti escalfant


Però desprès de les seves sessions a la Farinera, i sentint-se molt més forta que abans, no tan sols s'aixeca, sino que soluciona gran part de la línia, caient-se al mantel final.
Mentre ella lluitava en el seu projecte, vaig visitar un bloc que havíem netejat amb en Manya ja feia bastant temps. Es tracta d'una proa bastant gran, que encara no havia sigut "objecte d'estudi". Però desprès de mirar-me-la una estona, decideixo provar-la, ja que intueixo una línia bastant guapa. Desprès de fer-li uns quants pegues, i comprovar la duresa de la línia, la deixo per més endavant. Òscar en un nou projecte

Doncs res, més projectes pels dies en què es disposa de poc temps per escalar; aquesta és la sort de tenir una escola tan propera a casa...

5 comentaris:

  1. ...jejejeje.. tens raó.. la Leti cada día està més "avinagrá"... ;-)) ( es decir.. más fuerte que el vinagre.. ;-)))

    Vinga bou.. a continuar tiban amb ganes.. i amb força.. ;-)))

    ResponElimina
  2. Hombre tu por aqui!!! Je je, ja m'ho diu que no et deixa ni descansar a la farinera.Aveure si ens veiem!Salut Pekas!

    ResponElimina
  3. Eeeeei!! que forta que està la teva dona!!! vigila que ara no et faci morats quan t'acariciï! ;P
    M'agrada veure-us motivats al Lluçanés! aviat caurà aquesta proa! segur que no et queda tant lluny!!!! a veure si m'hi convideu algun dia i la Leti i tu m'ensenyeu algunes de les joies que hi teniu!!!!! Petons!!!
    Per cert.... com va anar diumenge???? va parlar l'aneguet?? hehe! que guaaaapo! Un petonàs per tots i una llepada per en Baster de part d'en Güllich (que avui ha passat per quiròfan!)!

    ResponElimina
  4. hola guapetona! quan vulgueu ja ho sabeu! de moment no hi ha gaires coses obertes, però el lloc és tan idílic...
    l'aneguet molt rebé! tot un actor! je je! aquesta setmana et va bé dijous al plafó? és que demà no puc! petonets

    ResponElimina
  5. ok! perfecte!!! jo obriré el plafó! en ferran anirà a fer una via a.... allà... tu ja saps! ;P

    ResponElimina

DIGA'M