"EN BUSCA DEL PROYECTO PERDIDO..."



Desprès d'encadenar el 6b del Dieux Païens, i encara amb la satisfacció que et regala una línia molt lluitada, he pujat a Targa amb un sol pensament; trobar algun projecte que em faci suar de valent, una línia que m'obsessioni, que hagi de solucionar pas a pas, sessió rere sessió. Així que, ignorant la previsió de temps, i els núvols amenaçadors que tapaven la Cerdanya, hem passejat fins el sector Taz, on ens ha sorprès la quantitat de línies escampades pel bosc.


Desprès d'escalfar en un 6a bastant facilet, m'he topat de cara amb un d'aquells blocs que agraden tan sols veure'l; tres metres de passos dinàmics i "cantus". El mezcladore. L'Òscar se'l treu al primer pegue, i jo el provo. M'agrada. Soluciono el primer dinàmic, però desisteixo al provar vàries vegades el segon. Buf! he trobat un nou projecte.

El meu primer projecte...

Dinem acompanyats d'una miqueta de pluja, ens deixem, literalment les pells a A portée de nains, l'Òscar li fa uns quants pegues a l' Aquarium envolé, i busquem refugi a una cova perquè sembla que arriba la tormenta.



Òscar a Aquarium envolé

Allà ens trobem amb un 6b+ molt guapu; cantus, desplom i sortida facileta. L'única pega, l'entrada. El faig dreta sense gaires problemes, i el provo sentada. M'agafo a la primera regleta però el següent pas em queda moooolt lluny. Vaja, "a falta de uno, me llevo dos..." Un altre línia que em faig projecte.

Al pas clau del meu segon projecte...

I amb ganes ja de tornar-hi, deixem Targa sota l'amenaça d'una bona tormenta...

5 comentaris:

  1. Molt rebé Clecas!!
    Llastima de la pluja, pero pel que expliqueu heu pogut provar bastantes coses.
    Ara ja saps Leti, a tatxar més projectes!!! Que hi hagi sort!!
    Petons

    ResponElimina
  2. be be!! projecteeeees!!!! després de quinzemil dies sense escalar ja comencen a suar-me les mans només de pensar que el finde que vé també tindrem sessió (per fi!!) d'escalada!!!! aquest dimecres entrenaré una mica i dissabte i diumenge penso donar fins el fetge!!!! salut guapa! ens veiem dimarts a l'enanuu!

    ResponElimina
  3. Met: hola bow!!!! com encadenes ultimament, no? enhorabona!!!!
    Laieta: ens veiem demà!!! iujuuuu!!!!

    ResponElimina
  4. ei! què tal?
    aviat s'acabarà la bona època a Targa.. :-(
    El teu 2n project em sona molt! tot i que amb la meva memòria no aconsegueixo ubicar-lo ni recordar si el vaig fer..
    En fi, ja saps on trobar-me!;-)
    fins aviat!*

    CARME

    ResponElimina
  5. hola carme!!! és un bloc molt xulo, al costat dels quarts que vam fer per escalfar aquell dia! segur que l'has vist! Va, a veure si ens veiem algun dia guapa! petons.

    ResponElimina

DIGA'M