COMARCA






Aquest cap de setmana, hem quedat a la comarca. Després de quedar amb en Ferran i Laia, la parella de la Cerdanya, en Ramon i la Sara, també s'hi han apuntat. I per arrodonir el dia, en Carles (Dr. Sputnik), i el seu col.lega Nacho també!










O sigui que, d'entrada, les predicció eren molts pegues, molts riures,molt fanatisme, i com no ...pluja! Doncs l'únic que ha fallat ha sigut la meteo, que ha aguantat  fins l'hora de plegar! Així doncs el dia ha transcorregut d'un bloc a un altre! Entre pegues, o multi pegues en alguna línia que ens ha tombat a quasi tots, hem aprofitat per coneixe'ns una mica, parlar d'això i allò i riure'ns de tot plegat!





De fet no hi ha millor manera de desconectar de qualsevol problema, que una  bona jornada de boulder amb molt bona companyia a qualsevol escola, però si a més, tens la sort de comptar amb la millor arenisca de la zona, la diversió esta assegurada!

9 comentaris:

  1. Va ser un día rodó I ahir vam fer el millor rotpunkt posible, moltes gracies amics

    ResponElimina
  2. Va ser un bon dia es clar, de la nit no parlo. Fins aviat, espero

    ResponElimina
  3. Menudo pegue la Laia eh Ferran?
    Carles quan vulguis ja ho saps!

    ResponElimina
  4. Fantàstic dia família!!!!
    Ens veiem a la propera... enmig de blocs!
    Sra i Ramon

    ResponElimina
  5. Gracies pel guiatge!!! Baig disfrutar com un nen.. Us esperem en breu si estic recupera't.. Dit inflat i esguinç de grau 1 al tormell dret... SOC UN SALDO!!!!!!

    Gracies familia!!

    ResponElimina
  6. hola guapus!!! va, a veure si la setmana vinent ens veiem per targa!!! uooo quines ganes!!! Sara, segur que aquell dia et treus el Mezcladore!!!! va, ens diem alguna coseta! Baldufa, cuida't el dit que aviat toca stage a Malniu!!!!

    ResponElimina
  7. Ramon el tormell també va ser a la comarca?Cuidat doncs!

    ResponElimina
  8. Que va Oscar.. El tormell va ser currant en una recerca nocturna. Em van fer llevar del llit a les 00:30 i aixo no es bo...jeje. Tot sobat buscant per una tartera em baig torsar el tormell...(muy pofesional...)jiji.

    Pero la setmana vinent estare a tope...o això espero..
    Salut familia...i enhorabona a la padrina!!!!

    ResponElimina
  9. El Mezcaldore segur que surt... només falta una mica de decisió... i amunt!!!! Segur que quan ens tornem a trobar surt.
    Fins ben aviat.
    Abraçades a tota la família!!!!

    ResponElimina

DIGA'M