PROJECTES...

FUSSIMANYA. Feia, al menys, un parell d'anys, que no ens apropàvem a l'escola osonenca de Fussimanya. La recordava tranquil.la, sense gent, un petit racó on passar la tarda entre les seves línies romes i divertides. Però dos anys desprès, Fussimanya estava plena de gent. I les pedres, ben decoradetes de megnesi per tot arreu. Deu ser cosa de la globalització...:-)
 Però tot i així, va ser un dia entretingut, recordant velles glòries, i provant noves línies. A punt deixo El cristall, una línia que m'encanta, de moviments tècnics i plans plens de sorreta, i que espero fer ben aviat. Línia que encadena fàcilment el Cristian, i que repeteix el Clecas!



Just al costat, l'òscar neteja altre cop una línia que fa temps van estar provant amb en Ferran. La proven, matitzen cada un dels moviments, i l'encadenen els dos. Mataguspires, la bategen.



                                   "Mataguspires"; primera ascenció.

 Dinem sota la pluja, ens deixem les pells al Triangle, i marxem a Tona a celebrar els encadenaments...




MALNIU; NOVELL & CABALLÉ. Per fi el desglaç ha arribat a la Cerdanya, i desprès de tot l'hivern sommiant amb Malniu, hi tornem. L'excusa era una barbacoa amb en Joan i els nens, ja que ell havia estat treballant al refugi. La Sara, s'hi apunta, aprofitant que ella té el cap de setmana lliure i el Ramon treballa.
 Escalfem als blocs del voltant del refugi, i mentre els homes preparen el foc, la Sara i jo comencem a matitzar un bloc de plans infernals que hi ha al mig del prat. Segons el Kueka, un 6b+. Sigui el que sigui, li anem fent pegues, l'una darrere l'altre, tan sols descansant per respatllar els romus...I és que la Novell i jo fem un bon tàndem.

                               Tranquil.litat, encara, al primer llac...

                                                   
                              la boua de la Cerdanya al projecte del prat



Mengem sota l'amenaça de la pluja, fem un cafetó al refugi i marxem, però ara, per poc temps...



4 comentaris:

  1. Amb tandems aixi s'haura de pujar mes sobint a malniu!!! jeje. La propera no hi falto, que amb aquestes barbacoes i tiberis dona gust escalar!!!

    Salut familia.

    ResponElimina
  2. Bueno familia, com sempre perfecte, amb la ma de projectes que vam deixar a Fussimanya, recordo uns quants que hi ha amagadets, Old School, pero on friso per tornar a pujar es a Malniu, m'oloro que la setmana vinent es cou pujada alla dalt.

    ResponElimina
  3. Parlem-ho doncs familia!Per nosaltres ok!

    ResponElimina
  4. Leti anirem taxant blocs... És fantàstic veure el fum de la barbacoa mentre escales, sentir la olor de carn cuita, arribar i que ja estigui tot a punt. Gràcies Òscar pel tiberi i per deixar-nos que gastessim una mica de iemes mentre tu ens preparaves el dinar.
    La repetició de la jornada està assegurada i estic segura que el que va haver de treballar no fallarà... Petons des de La Cerdanya!!!!

    ResponElimina

DIGA'M