OLOR A TERRA MULLADA...

Tornem a la Cerdanya, però aquesta vegada, acompanyats d'un cel amenaçador que ens fa oblidar la pesada calor dels últims dies. L'objectiu de la jornada és netejar coses noves, i provar els blocs oberts pel tàndem Colomé-Novell i que tan sols hem vist en fotografies.


El cel ja ens deia que avui, per la calor, no havíem de patir
El què haguessin fet els egipcis amb tot aquest granit!

  Així que, netegem i escalfem a una línia alteta i divertida que bategem amb el nom de Papallones calentes, en honor a dues papallones que procreaven lliure i feliçment al costat del bloc.


FA
¡Va por ustedes!
  Acte seguit, i desprès de gaudir de la preciosa imatge d'un cabirol passejant tranquil.lament pel nostre costat, ens traslladem al bloc Gormiti (aquest, obert pel Ramon i la Sara) i que ha servit perquè el Guillem provés els seus gats nous i posés en pràctica l'entreno de les dues últimes setmanes a la Farinera. I la veritat, és que ens ha sorprès gratament.



Ja fa els màntels millor que la seva mare!
 Seguim caminant per dins el bosc, veient blocs per tot arreu; plaques altes i tècniques, xinxetes rabioses...uf! quanta feina que ens queda per fer.  Ens topem amb la bonica fisura Guils Connection (oberta i encadenada pel Ramon), i l'Òscar li fa uns quants pegues molt bons.




Òscar a Guils connection
 La tormenta s'apropa. Netegem un bloc proper, escalem una mica més i la pluja ens sorprèn...




Recollim els "trastos" i entre llamps, busquem refugi a una cova propera. La tormenta, que ja ho ha deixat tot ben xop, però amb aquella olor tan especial a l'ambient, comença a disipar-se i marxa cap a Puigcerdà. Aprofitem la treva, per desfer el camí i tornar al cotxe; ben xops, cansats, però amb un somriure als llavis...La cerdanya, ja sigui amb calor o amb pluja, mai decepciona.


Fins i tot una tormenta d'estiu pot ser una gran aventura...


6 comentaris:

  1. Ole Guillem!! Molt be!!! Ets la gran esperança del Guils adictes!!!

    Ara fes-li uns pegues a la conection a veure si li expliques la seqüencia al pare...jaja.

    ResponElimina
  2. Li va motivar el nom del bloc!!! ja ja!!! quines joietes que geu obert, eh parella??? quan coincidim??? la setmana santa vinent??? ;-) va guapus, mil petons!

    ResponElimina
  3. Clecas!!!!
    Quina il.lució veure en Guillem amb els peus de gat i més al bloc "Gormiti" dedicat a ell.
    D'aquí quatre dies ja veig que ens posarà a caldo a tots... quina por!!!!
    Espero que podem coincidir ben aviat, que ja en tenim ganes!!!!
    Petunassus!!!!

    ResponElimina
  4. Quina il.lusió veure en Guillem amb els peus de gat posats i en plena acció.
    I encara més en el bloc "Gormiti" dedicat a ell. D'aquí a quatre dies ens posarà a caldo a tots... quina por!!!!
    A veure si podem coincidir ben aviat, que ja en tinc ganes.
    Fortes abraçades i 1000 petons!!!!

    ResponElimina
  5. Molt be familia, al final li vau treure suc al dia, pena que plogues, a nosaltres ens va aguantar tot el dia, ens va anar del canto d'un euro que no ens mullem pero al final res, al arribar a casa un xafac de 2 hores. En Guillem apunta maneras, ja parlare amb ell perque possi be els peus pero ja si possa be, quina il.lussió veure'l fer els seus primers pinitos, aixó per ell es un highball poca conya.

    Guils Connection li tinc ganes d'anar a incar la dent, entre el video del Ramon i la foto made in Clecas em suen les mans.

    ResponElimina
  6. Ja veus Sara, menys traballar, i mes escalar que ja veieu com us ho paguen!
    Ferran en Guillem li passa com li passara a l'Arlet, que com que nomes veuen que si regletes per aqui, que si invertit per alla, i tenen molt grabat els moviments de manera que sembla que faci una pila d'anys que ho fa.Brutal veure-ho en directe!
    Guils -conection ja saps que fins que no la facis no te la treuras del cap!I ojo la seva germana de la dreta!!! Bona setmana a tots!

    ResponElimina

DIGA'M