ANNOT


Foto: Aleix Vilardebó
  Ja fa uns dies que vam tornar del nostre viatge per la provença, i encara em sembla sentir l'olor a pa calent que perfumava el càmping cada matí. Milers de records s'amunteguen, encara, dins el pit, sense ordre cronològic, en blanc i negre, i des de la "llunyania" encara dibuixo un somriure evocant alguna conversa nocturna al voltant d'una taula plena de menjar. De fet, tot i les línies encadenades o dels projectes que han quedat sota l'ombra del bosc, el que sempre queda, és precisament això; els riures entorn als blocs, les bromes abans d'anar a dormir o les confidències sota les estrelles...
 Em quedo amb moltes coses d'aquests deu dies a Annot: amb les passejades pel riu glaçat, amb els carrers estrambòtics d'un poble silenciós, amb línies estètiques i boniques, amb un B7 MOLT lluitat, amb una taula iluminada per la lluna amb tres gots i una ampolla de Burdeus (Aleix m'ha encantat coneixe't una mica més, i viure amb tú aquest viatge!), amb els somriures matiners de la petita Arlet, amb els pirates del Guillem, amb les cançons de l'emisora "nostalgic"...
 Però per qui vulgui saber coses sobre línies i números, aquí us deixo algunes imatges del viatge.


Guillem
Aleix
Laia escalfant
Òscar a un B8 de La Place Vendomé
Ferran a un B8 a La Crete
 La Place Vendomé

Òscar a Le toit du cul du loup. Foto: Aleix Vilardebó
Encadenant un B7 de Le paf le chien. Foto: Ferran Guerrero
Encadenant en top rope un 6a

Guillem al sector Madnes
Annot
    I per qui vulgui saber més cosetes del nostre viatge a Annot:   http://rotpunktholds.blogspot.com.es/                           

4 comentaris:

  1. Han sigut unes boniques i bones vacances, curtes, pero agradables, hem rigut molt, encara se m'escapa el riure pensant en aquell dia que a tu i ami ens va agafar un atac de riure sense cap motiu, risa floja que li diuen, pero reiem i reiem, ho vam passar molt be, trobo a faltar al Guillem amb els seus Piratas, Jack Sparrow i veient-lo corre com el Jack, despres de veures una ampolla de ron, hahahahaha.

    Tornarem i com sempre hi hauran mes dies aixi, aquí o alla, a Annot , o Orlu, on sigui pero amb amics i bona companyia, merci per aquest viatje, us vam trobar a faltar dissabte, a veure aquest cap de setmana, encara que el Clecas treballa.

    Salut familia i una fora abraçada ja us possare al dia de la feina, estic a tope d'hores i bastant pringat, batalletes de la meva feina.

    Un peto

    ResponElimina
  2. Va ser molt fanàtic tot plegat! un bon lloc per tornar; les línies són molt boniques! L'òscar no treballa aquest cap de setmana, però farem les obres de la tuberia (ho hem de tenir enllestit abans ni vingui el fred!) però a veure si podem sortir una estoneta a la tarda! Ptons!!!

    ResponElimina
  3. La propera vegada no fallem. Entre la crònica i les fotos sembla un lloc fantàstic per no perdre's.

    ResponElimina
  4. Pobre de vosaltres, Novell!!! va, va, que comença la temporada bowa!!!! i tenim taaaaants projectes que ja m'ansio!!! ji ji!!! però primer de tot, a rebentar-ho tot per Fonten, eh???? MUA!

    ResponElimina

DIGA'M