I MÉS PROJECTES




Targassone mai decepciona. Ni els seus paissatges, ni la qualitat dels seus blocs, ni les jornades tranquil.les de finals de tardor... A vegades sento que gran part de la meva "felicitat" està formada de tardes assolellades i fredes al voltant del seu granit. Si miro enrere, me n'adono que a Targassone, hi he passat les jornades més fanàtiques, els encadenaments més lluitats, i tambè, els moments més divertits amb la gent que estimo. Targassone mai decepciona. Ni quan està tot moll...


tardor al sector Chapeau

 Aquest dissabte, i desprès d'una nit plujosa, ens trobem amb en Ramon i la Sara, i busquem el sol al sector Chapeau, on escalfem a unes línies bastant "reglateres", i li apretem als blocs més secs que trobem. Allà proco un 6c de surtida bastant explosiva, anomenat Bourrinator, que espero poder encadenar ben aviat. S'acumulen els projectes i el temps s'esgota...




Bourrinator, 6c.


Òscar a Pas chas. 7a
 L'Òscar, amb tres pegues, es treu Pas Chas, un 7a molt bonic i reglateru, que ens tanca la jornada.
 Targasonne és així, sempre ens deixa amb ganes de tornar...TIC-TAC TIC-TAC...

P.D: i aprofitant que estem aquí, vull donar ànims al Ramon. Aviat, Colomé, estarem tibant junts! :-)

4 comentaris:

  1. Molt be Clecas!!!
    Targasonne es targasonne: Hi ha molt per fer i sembla que mai s'acabi; sempre trobes boulders nous. Felicitats per gaudïr d'aquesta manera.

    Un petó ben gros per a tots tres!!!

    ResponElimina
  2. Hombre Met ! Ja tenim ganes de veuret Mal parit! Quan vindreu ha fer-nos una visita animal??? Ni que sigui un dia ! Cuidat molt company!!!

    ResponElimina
  3. Gracies Clecas!!!! La paciencia mai ha sigut el meu fort (sort que si es el fort de la Sara, sino no m'aguantaria...)

    La teva P.D. m'ha fet molta ilusió i m'ha donat anims per uns dies més...

    Una abraçada i fins la propera setmana.

    ResponElimina
  4. Colomé, ja en tinc ganes!i si ja estàs millor, em farà molta il.lusió que m'obris un cinquillu a Malanyeu!!! ji ji! Un petonàs parella! sois lo mejó!

    ResponElimina

DIGA'M