POSANT-NOS AL DIA!

Òscar al sector Tres Grasses


 Seguim aquí. I seguim amb ganes d'escalar i de gaudir dels amics. I això, precisament, és el que hem fet aquests últims mesos: pujar a Targasonne, provar noves joies, encadenar vells projectes i anar escalant. Que d'això és del què es tracta... d'escalar i de gaudir de les boniques jornades cerdanyeres.
 L'Òscar segueix acumulant línies, algunes de molt guapes, com aquesta del sector Tres Grasses, entrenant a la Farinera i motivat al 100%, i jo, segueixo "ballant" amb el granit, provant coses fàcils i acumulant projectes per quan torni a estar en forma. Cada "pegue", cada encadenament, és un regal. Ja estic de quatre mesos i aviat hauré de deixar els gats per més endavant, però de moment, encara trobo energies per encadenar 6a's al primer pegue (com l'Hugo Frais del sector Aigle), que no està gens malament donades les circumstàncies!
 I ara que sembla que la primavera avança i que aviat la calor ens farà fugir de Targasonne, mirem ja cap a altres direccions...

Al sector Dolmens

Així de reventats vam quedar desprès d'una setmana santa granítica a Targasonne
En Ramonet cantant-me el mètode! I és que tenim un guia de luxe!

Aquest últim cap de setmana a Guils de Cerdanya

5 comentaris:

  1. Ei familia, aixi m'agrada que no pareu, a veure si aquesta primavera nosaltres agafem el crash pad i pujem cap alla dalt que ja toca a la que ve el bon temps, Et vaig veure molt guapa, l'embaras et senta molt be.

    records desde les tapies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si és veritat i deixes la corda per un dia, tapiero!!! un petó!

      Elimina
    2. Esta dificil que deixi la corda, m'he retrobat, pero no descarto algún dia de boulder, que tinc un parell de projectes que he vist i em motiven.

      Elimina
  2. Quines fotos més wapas :)

    Marta

    ResponElimina
  3. Aquesta marona que no para i continua encadenant. És fantàstic veure't escalar, carregant la bossa de cangur!!!!
    Targassone ens espera els dies de bona temperatura, els racons de La Cerdanya esperen la nostra arribada, per nous encadenes i per descobrir noves línies!!!!
    Petunassus família!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

DIGA'M