TARDA DE BON ROTLLO A LA COMARCA

Desprès de la jornada fanàtica del dissabte, estava feta "caldo"; ferides per tot arreu, mal al genoll, sense pells...Poca cosa podria fer el diumenge. Però mai es pot dir que no a una tarda a la Comarca.
Així que desprès de dinar, vam gafar els "trastos" i ens vam dirigir al sector. Allà, en Manya i en Txetxu es deixaven les pells al Bloc del Camí. Mentre en Manya provava Computer Love i l'Òscar Pasadambara, en Txetxu, en Guillem i jo, vam anar cap a Menú família feliz. Una trave bonica oberta i encadenada per primera vegada per la Laia. Tot i els pegues que li vam fer, no vam aconseguir solucionar la seqüencia. Sempre quèiem al mateix "romu". Llavors, van aparèixer la Laia i en Ferran, i minuts més tard, en Met (procedent de Targasonne).
Contenta al coincidir amb la Laia, li vaig demanar que ens ensenyés el "mètode"de la trave, i sense pensar-s'ho dues vegades, es va calçar els gats i ens va fer una demostració de tècnica i equilibri encadenant la línia al primer pegue. Em va encantar! Un dia, amb temps i paciència, l'hauré de començar a matitzar.
La notícia fanàtica del dia és que en Manya es va fer amb Computer love (sit). Enhorabona bow!

6 comentaris:

  1. Què dius!! Felicitats Manya!! el tio no para!
    Leti, ets un sol, dimecres ens veiem (jo ja recuperada del tot!) i provem de fer els deures pendents! jejeje!! Per cert, la trave va ser al segon pegue....encara no estic tan forta...jejeje!! Salut!

    ResponElimina
  2. bona crònica!...va ser una bona tarda, haviam quan repetim.......teniu un fill que és boníssim, quin riure.....jejeje.

    ResponElimina
  3. Laia: tinc el genoll una mica xungu, però litibarem igual eh? Petons.
    Txetxu: la trave ja la tens, eh? i felicitats per Alberto's Búlder! Ens veiem aviat!

    ResponElimina
  4. ostia...jo tinc un dit que em fot un mal, de tant tibar-li a trave's crack i guerruilla's monodits...

    Leti: tu tb et treuras la trave(no me'n recordo del nom)...el que passa que amb el Guillem a sobre, una mica complicat,no?....jeje

    ResponElimina
  5. MOlt be familia. Voslatres no pardeu el temps. Santa fe del Montseny es un lloc precios. El problema es que ja vau veure casibe tots els blocs oberts. Alla si que hi ha curro, pero per arribar als blocs. NI ha moltissim pero estan molt dispersats. Anims en els projectes personals a La Comarca. Ja saveu que si s'insisteix molt en una linia, al final surt el premi.jejejej Bonaa questa i bona l'altra. Salut i ens veiem a la tarda!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Ok Met:crec que ja es l'hora AYURBEDA.Avui amb 3 pegues ja tinc molt be la secuencia d'abaix i ja tinc el forat bo a tiro.Ja no me la puc treure del cap fins que caigui.Ens veiem dema.

    ResponElimina

DIGA'M